Τι υπηρεσία παρέχουμε;

Η εταιρεία μας αντιλαμβανόμενη το τεράστιο πρόβλημα που προκύπτει από την έλλειψη ανταλλακτικών πολλών κλιματιστικών μηχανημάτων (π.χ. πλακέτες, κοντρόλ κτλ) έχει στελεχώσει ένα αρμόδιο τμήμα από ηλεκτρονικούς εξειδικευμένους στην επισκευή ή τον παναπρογραμματισμό των πλακετών των κλιματιστικών μηχανημάτων.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται τόσο σε επαγγελματίες ψυκτικούς όσο και σε ιδιώτες που αντιμετωπίζουν το σημαντικό αυτό πρόβλημα.

  • Πως σας υποστηρίζουμε;

    Σας δίνουμε τη δυνατότητα να μας αποστείλετε το σχετικό εξάρτημα - ή, ακόμα καλύτερα, ολόκληρο το κουτί (box) μαζί με τους αισθητήρες (ματάκια/θερμοστάτη) και το κοντρόλ (χειριστήριο μηχανήματος), ώστε να γίνει:

    ​Λεπτομερής έλεγχος στα εργαστήριά μας.

    1. Ενημέρωσή σας για την πορεία ελέγχου καθώς και για το κόστος επισκευής.

    2. Επιδιόρθωση (κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής έγκρισής σας ως προς το κόστος επισκευής).

    3. Επιστροφή του επισκευασμένου εξαρτήματος με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

  • Πως στέλνω το προβληματικό εξάρτημα;

    Εναλλακτικά, μπορούμε να στείλουμε εμείς για λογαριασμό σας την εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ) ώστε να παραλάβει τα απαιτούμενα προς επισκευή.

    Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να στείλουμε τεχνικό (μονο για τις πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη) για να ξηλώσει τις πλακέτες υπό κατασκευή υπάρχει η δυνατότητα αυτή , με μία μικρή επιβάρυνση ανάλογα την περίπτωση. Σε περιόδους αιχμής η δυνατότητα αυτή μπορεί να ποικίλει.

  • Ποιες είναι οι μάρκες που επισκευάζουμε τις πλάκετες;

    Επισκευάζονται πλακέτες από όλες τις μάρκες και όλους τους τύπους κλιματιστικών, με τη δυνατότητα να βρεθεί από τους τεχνικούς μας λύση ακόμη και για μηχανήματα παλαιών τύπων, των οποίων ενδεχομένως να έχουν εξαντληθεί τα ανταλλακτικά τους.
    Οι πιθανότητες επιτυχούς επισκευής των πλακετών των κλιματιστικών κυμαίνονται μεταξύ 90%-95%.


    Μερικές από τις εταιρείες στις οποίες εξειδικευόμαστε είναι οι: TOYOTOMI, INVENTOR, GREE, FUJITSU, SANYO, SAMSUNG, LG, FIRSTLINE, MIDEA, SHARP, PANASONIC, DAIKIN, FUJI, MITSUBISHI, WESTING HOUSE, PHILCO, HITACHI, TOSHIBA, CARRIER, GENERAL, AUX.

1 of 3

* Σε περίπτωση που η πλακέτα κριθεί μη επισκευάσιμη (π.χ. λόγω βλάβης του επεξεργαστή της πλακέτας) επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος ελέγχου που ανέρχεται στα 20€ + ΦΠΑ.

Προσφορές